Ukradený účet na instagramu !

by - června 13, 2016

@zanetmlcak
Nechápu lidi, které to baví. Sedí u počítače a hackují lidem facebook, email a třeba jako mně - instagram. V pátek jsme byli s rodinou nakupovat na léto. Chtěla jsem postnout na instagram moji fotku, a najednou se mi ukázalo přihlášení. V tu chvíli mě hrozně zamrazilo, protože se mi něco podobného už stalo se stardoll (lol). Nešlo se mi přihlásit a dokonce to ukazovalo jiný email. Už jsem byla úplně vyděšená, tak jsem dala přihlásit se přes facebook, který byl propojený. A založil se mi nový účet.. nechápu jak, proč mi nepřišel žádný email o změně a celkově mi facebook neukázal ani změnu účtu ? Nejdřív jsem si myslela, že to je někdo známý.. ale adresa, která je bohužel z většiny skrytá, má .com a jinou doménu. Nikdo už ale na můj účet nešel - žádný like, žádné sledování.. účet je ukradený, ale mrtvý. Napsala jsem email instagramu, tak doufám, že to vyjde. Tímhle článkem Vám chci říct, aby jste si nestahovali žádné aplikace a nepřihlašovali se ani na widgety (neověřené) na blog. Podle mě toho využili, když jsem sháněla widget. Pokud získanu účet zpět, tak už se takhle nikam nepřihlásím ! Taky je možné, že když někdo hackovat umí, tak to asi dělá, když se nudí a neudělala bych s tím nic. Pokud máte widget, se kterým jste neměli problém a nechtěl zaplatit PRO, napište mi ho prosím. A doufám, že Vám se nic podobného nestane.. Měla jsem SnapWidget, který už nefunguje na blogu.. takže nejspíš mi ukradli účet oni. Nestahujte si tedy SnapWidget a dávejte si pozor. Aktualizováno (30.6.2016 20:45)
Účet mám zpět ! Za obvinění SnapWidgetu se omlouvám, ale emailová doména na tato slova seděla a že i widget z ničeho nic zmizel bylo také zvláštní. Instagram mou fotku na ověření uznal a mohla jsem si změnit heslo. Hned jsem běžela se podívat, jaký je tam email. Nechci ho sem psát, ale jakási Diana ze SdGroopUSA ?.. Ani nechci vědět, co je to za společnost. Doufám, že se mi to už nestane.. pořádně si zabezpečte vaše účty, jak emaily tak i facebooky a instagramy. :-D Odkaz na můj instagram najdete pod každým článkem nebo na konci stránky.

Co dělat, když mi ukradnou účet ?
Dát vědět ostatním je určitě základ. Kdyby "zloděj" dělal s vaším účtem cokoliv - přidával za vás urážlivé nebo trapné statusy, komentáře, fotky a jiné, byl by to daleko větší problém..
Vyhledat kontakt nebo pomoc určité sociální sítě. Na instagramu je to odkaz 
Pošlou vám email s kódem, se kterým se vyfotíte, aby byl vidět dobře váš obličej. Jednu fotku mi neuznali, protože byla špatně osvětlená. 

aktualizace ! 
Bohužel, instagram změnil odkaz na podporu, nemohu najít nový a tak přikládám rady které popsal instagram na svém webu

https://help.instagram.com/368191326593075/

Jak si zabezpečit účty ?
Na většině sociálních sítích je teď dvoufázové přihlášení, kdy vám přijde sms s kódem. Sice nevím, jak to pomůže když se na vás nabourá profík, ale lepší něco, než nic :-)



You May Also Like

8 komentářů

  1. No to jsou ale šmejdi! K čemu jim vlastně kradené účty? Ne, opravdu... Taky se mi stalo totiž neco podobneho na FB.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, tak to je děs :( Chápu, že to opravdu zamrzí..

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tím že jsem celkem velká instagrammerka tak to by mě teda naštvalo!.. Vážně nechápu k čemu jim tohle je.. Snad se ti účet vrátí,jinak podle screenu tvého instagramu si ho měla/máš vážně pěkný a byla by ho skoda:/:)
    essdeesthoughts.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Divný je, že pod tou adresou to na googlu najde jen dva odkazy a to dost podivný. Každopádně jsem ráda, že máš ig zpět! :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,prave se mi stalo to stejne,dotycna zmenila uziv jmeno i heslo,dokonce i profilovou fotku a pod ni zmenila ze hledam chlapa,psala jsem instagramu,napsali mi zpet alev anglictine.Poslala jsem jim 1 fotku s kodem.Myslis ze ziskM dvuj ucet zpet?Jsem z toho nestastna :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,stalo se mi to same. Posilala jaem tam fotku s kodem minuly tyden a nic se nedeje.. poradis mi, co delat?

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, stalo se mi to teď v neděli... Jsem z toho celkem nešťastná, ačkoliv se kvůli tomu svět nezboří..Měla jsem tam přes 1000 fotek, včetně fotek mého syna a měla jsem tam už známé holky-kamarádky,akorát já zjistila, že se mi někdo nabořil rovnou do mailu, tam mi požádal na ig o nové heslo,pak odebral stávající mail a pak už nevím, účet nemůžu najít a přihlásit se nelze...Posílala jsem na ig mail i s fotkou a kódem, v úterý, ale zatím nic..tak jsem zvědavá.Nechápu, že tohle má někdo zapotřebí!!!Trochu jsem pátrala po netu a zjistila, že se to teď stalo hooodně lidem a i známým osobnostnem..ale co tak koukám, stává se to už pár měsíců...Prosím tě, za jak dlouho se ti z ig ozvali a účet znovu aktivovali?děkuji moc :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě už se to dneska stalo po 5te,kdy mi ho ukradli. Každý den. Udělám nový a přes noc už ho má někdo jiný. 2x se mi podařilo se na něj znovu přihlásit a změnit heslo,ale zase byl znovu ukradený. Mobil jsem projel antivirem a nic a stáhl i jiný antivir a také nic,tak nevím jak uz to udělat,jedine smazat komplet mobil a nahrát aplikaci znovu. Jirka

    OdpovědětVymazat