Koupel ve třpytivé duze s LUSH The Experimenter

by - února 04, 2017

zanetmlcak.blogspot.cz

Ještě před Vánocemi jsme s přítelem a přáteli jeli do Prahy na stromeček. Protože jsme parkovali v Palladiu v garážích, což doporučuji, pokud se jdete podívat na Staromák nebo kolem. Cestou do auta jsme se ještě chtěli podívat po nějakých dárečkách. Vždycky když procházím kolem Lushe, neodolám a musím si udělat aspoň okružní prohlídku a zjistit, co je nového. Nikdy jsem si nevšímala masek na obličej, ale je to docela sranda, mají opravdu zvláštní konzistence a patlat si je na ruce je i příjemné. 😃 No každopádně jsem neodolala ani před Vánocemi a běžela se podívat. Lush bomby do koupele jsem měla asi 3x, dvě růžové a tuto novou - The Experimenter.

Na obrázku vidíte dvě, růžovo-modrou jsem si koupila jako from me to me, a růžovou mám od sestřičky. Hrozně jsem se těšila, až novou bombu The Experimenter vyzkouším. Hned ze začátku jsem milovala, jak se barvy oddělovaly a do každé strany šly jiné barvičky (gif). Bomba byla velmi aromatická, až štiplavě voňavá, když byla ve vodě. Možná to je asi jediná věc, která mi vadila.. ale třeba to má někdo rád. 😊 Když se barvy začaly promíchavat, voda se začala víc třpytit a jak asi každému i podle názvu došlo, vznikla tyrkysová až hnědá voda (gif). 
Pořád to ve vaně nádherně vonělo, vše se třpytilo a po bombě zůstalo uprostřed cosi tvrdého, ale také se to rozpadalo. Pořád nemohu nikde najít, co to bylo. Nejvíce to vonělo a já to využila jako scrub - jestli mě chápete, mělo to drsný povrch. Asi po 10ti minutách se vana zbarvila do skoro až bažinaté vody, ale to vůbec nevadilo, protože se pořád třpytila, a když jsem vylezla z vany, třpytila jsem se taky ! Třeba jako Edward ze Stmívání. 😇

zanetmlcak.blogspot.cz

handbagsandbackpacks.com

Výsledek obrázku pro lush the experimenter
musingsandmore.co.uk

Bombu The Experimenter jsem koupila za 149Kč. Pokud vás zajímá složení nebo více informací, přímo >zde< si můžete vše přečíst. Na kosmetice Lush mám ráda, že netestuje na zvířatech a vše je handmade. Tento článek byl pouze můj nápad a Lushem nebyl nijak sponzorován. Pouze jsem vám chtěla představit už sice starší novinku, ale přeci jen voňavou a nádherně barevnou.
Doufám, že si tuto bombu do koupele ještě někdy užiju a že jsem vás aspoň trochu inspirovala, kterou bombu si příště v obchodě vybrat, ať už pro vás, nebo jako dáreček. 💕

You May Also Like

6 komentářů

  1. Miluji tyto bomby do koupele!
    Budu moc ráda, když se mrkneš ke mě na blog :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle bomby do koupele chci už dlouho zkusit, hrozně se mi líbí jak se to v té vaně rozpouští a zbarvuje. A ty třpytky jsi pak normál ně setřela nebo ses leskla i po osušení ručníkem? :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trpytky pak zůstaly na mne, ale to mi nevadí, nejdou vidět a mám pocit ze jich par bude možná na ručníku a na pyžamu:-D Naopak se mi to líbilo ze jsem měla trochu trpytive nohy no:-D.. jinak oplachla jsem i vanu, byla čistá jako před tím:-)

      Vymazat
  3. to vyzera tak perfektne :), skoda, ze na byte mame len sprchac :((
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem LUSH značku a všetky výrobky od nej. Tieto kúpeľové bomby sú však jedny z tých najlepších produktov, ktoré sú neskutočné! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat